Laminaat

Met de ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen van Quick-Step kun je een echt bijzondere woning creƫren. De onberispelijke kwaliteit van onze producten wordt bevestigd door onze tientallen jaren ervaring als toonaangevend vloerbekledingsmerk.

Aanvullende informatie

Met Quick-Step laminaat kost het je nauwelijks moeite om je vloer netjes en schoon houden. In combinatie met de juiste ondervloer en met zwevende plaatsing zijn de laminaatvloerplaten ook perfect geschikt voor vloerverwarming en/of -koeling.

Krasbestendig & verkleuringen

De gepatenteerde, beschermende Scratch Guard bovenlaag zorgt ervoor dat je jarenlang genot zult hebben van de mooie, natuurlijk uitziende vloer. Dankzij deze ultraresistente laag is Quick-Step vloerbekleding in laminaat tot wel tien keer beter bestand tegen microkrassen.

Durf je je meubelen niet goed te verplaatsen omdat je vreest voor verkleuringen op de vloer? Met de Quick-Step laminaatvloeren kun je met een gerust gemoed talloze keren de meubelen herschikken. Onze vloeren behouden jaar na jaar hun originele kleur als ze worden blootgesteld aan normale niveaus van (zon)licht.

Klaar om uw woning te transformeren?

Meer informatie of een afspraak maken om woonideeƫn op te doen? Neem contact met ons op via onderstaande knop.